‘André gaat zich vervelen bij Monique’

Andre Hazes
Door: Tanja Brouwer
25-03-2020

André Hazes en Monique Westenberg zijn weer bij elkaar en lijken weer gelukkig te zijn samen. Nu ze noodgedwongen thuis moeten blijven, zullen ze veel tijd hebben om de afgelopen bewogen maanden te bespreken. Maar insiders denken dat geen goed gesprek hun relatie echt kan redden.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Een knap grietje’

,,Hij wil rock ’n roll, geen gezapig thuisleven, hoe dol hij ook is op Monique en vooral die kleine”, zegt een bron tegen weekblad Story. ,,André gaat zich vervelen. Monique kan het nu allemaal wel slikken, maar het zal niemand verbazen als André toch weer eens valt voor een knap grietje dat op zijn pad komt.” Volgens de bron kan André maar moeilijk ‘nee’ zeggen. Iets waar Monique van heft kunnen profiteren toen ze hem terug wilde winnen, maar ook de nadelen van ondervindt als André een andere vrouw ontmoet. ,,Monique kan dankzij André in een luxe villa wonen en een arsenaal aan dure spullen hebben, maar ze moet maar afwachten hoe lang hij blijft.”

Overvolle agenda

Geen leuke boodschap dus voor Monique, al zal de vrouw inmiddels wel weten hoe André in elkaar zit. Eerder gingen de twee namelijk ook al uit elkaar. Toen was de grootste reden de overvolle agenda van André en de weinige tijd die hij daardoor overhield voor zijn gezin.

Meer DenD