‘André gebruikt middel om breder te worden’

Andre Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het lichaam van André Hazes is binnen een jaar of twee drastisch veranderd. Van tenger jochie is hij een gespierde man geworden. Zó gespierd dat er wordt gezegd dat dat niet allemaal van trainen alleen kan komen. Gebruikt André middelen om er zo groot uit te zien?

‘Lekker opgepompt’


Bijna iedere dag is hij te vinden in de sportschool en als het even kan trekt hij zijn shirt uit en poseert hij voor een foto op Instagram. Zijn borstkas is indrukwekkend, net zoals zijn rug en bovenbenen. Is dat allemaal natuurlijk, of krijgt hij wat hulp van middelen? Sportschoolhouder Radmilo Soda, bekend als trainer in het programma Obese, zegt het volgende tegen weekblad Weekend: ,,Als ik de foto’s zie, is hij lekker opgepompt. Dat komt door het gebruik van creatine en eiwitshakes, dat houdt vocht vast. Hij is daardoor een beetje opgeblazen.” Volgens hem gebruikt André geen anabolen, want dan zou hij er heel anders hebben uitgezien. 

Gevaar voor stem?

Het gebruik van creatine is alleen niet compleet zonder gevaar. Er wordt gezegd dat de stem door het middel zwaarder wordt, wat een ramp kan zijn voor de zangcarrière van André. Een andere is dat wie stopt met het middel meteen verandering zal merken. ,,Dan word je gelijk dunner.”De trainer raadt mensen niet aan het middel te gebruiken, omdat door gezond te eten en genoeg eiwitten binnen te krijgen er ook al een mooi resultaat bereikt kan worden.

Tags

ANDRÉ HAZESSPIERENSPORTSCHOOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck