André grapt over crematie Rachel

André maakt harde grap over moeder
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

André Hazes trad vorige week op bij Paaspop en heeft daar een pittige grap gemaakt over zijn moeder Rachel. ,,Het was opmerkelijk.”

André trapte het festival op donderdag af en op het podium maakte hij een brute grap over zijn moeder. Dat vertelt een bron, die in het publiek zat, aan Juicechannel.

Grap

,,Hij deed een opmerkelijke uitspraak over z’n moedertje”, schrijft de bron. ,,Hij had zo’n rookmachine onder het podium. Toen zei hij: ‘Ja, jullie zien rook hè? Geen paniek. Dat is mijn moeder, maar die wordt gecremeerd.”’

Kennelijk schrok André in eerste instantie van zijn eigen grap, want daarna zei hij volgens de bron: ,,Nee jongens, zonder dollen. Is niet grappig. Of toch wel, dat ze hieronder de grond ligt?”

Belachelijk maken

Het is de zoveelste keer dat André zijn moeder belachelijk maakt. Vorige maand bracht hij samen met zijn neef Djarno Hofland een bezoekje aan een drogisterij en Djarno filmde de zanger terwijl bij de schappen met foundation stond. ,,Alleen dan mijn kleur…”, zei André toen hij een foundation uit het schap pakte. ,,Kijk. Dit is iemand anders in de familie, snap je?” André had het duidelijk over zijn moeder en haar gebruinde huid door haar bezoekjes aan de zonnebank.

DenD wil uw mening weten

Gaat de grap van André te ver?

Tags

ANDRE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck