André haalt vals uit naar Lil’ Kleine

Andre Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

André Hazes gaat goed om met de meeste collega’s en zelfs met zijn zus kan hij het tegenwoordig goed vinden. De 26-jarige zanger onthult nu in weekblad Nieuwe Revu dat hij één artiest maar moeilijk kan uitstaan.

‘Tanden uit z’n bek’

Het gaat om Lil’ Kleine, die één jaar jonger is dan André. Volgens de volkszanger loopt de rapper net iets te veel te pronken met zijn rijkdom, en dat zou hij zelf nooit doen. ,,Als het mijn zoon zou zijn, dan sloeg ik de tanden uit z’n bek”, luidt een opmerkelijke uitspraak van André die hij deed in het interview.

Knettergek

Op persoonlijk gebied verschillen ze volgens de zanger dus nogal, maar op professioneel gebied ziet André wel in waarom Lil’Kleine zo populair is bij veel jongeren. ,,Kijk ik er als professional naar, dan zie ik dat zulk gedrag simpelweg onderdeel is van zijn succes. Net zo goed als ‘normaal zijn’ onderdeel is van mijn succes als volkszanger.” André denkt dat jongeren die de muziek van Lil’ Kleine leuk vinden, zijn muziek links laten liggen. ,,Los van het feit dat hij knettergek is, is hij wel iemand waarover mensen over veertig jaar zullen zeggen: wij waren erbij. Zijn naam zal worden onthouden.”

Tags

ANDRÉ HAZESCOLLEGA'SLIL'KLEINERUZIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie