André Hazes alweer nieuwe vriendin?

André heeft alweer nieuwe vriendin
Door: Charlotte Wijnen
23-12-2021

Hoewel de relatie tussen Sarah van Soelen en André Hazes pas net over lijkt te zijn, lijkt André het alweer gezellig te hebben met een andere dame. Ze zouden in het nieuwe jaar zelfs al een weekendje naar Londen gaan…

Sarah van Soelen stelt nog altijd dat zij en André alleen een ‘pauze’ hebben, maar inmiddels zou André zijn oog alweer hebben laten vallen op een andere dame. ,,Het gaat al een tijdje rond in Vinkeveen dat André het de laatste tijd erg gezellig heeft met Anne Rose”, aldus Yvonne in haar Instagram Stories.

Liefdestripje naar Londen

Anne Rose komt uit Amsterdam en is een goede vriendin van de zoon van Rossana Kluivert. Onlangs zou ze samen met André en zijn moeder Rachel kerstinkopen hebben gedaan bij de slager in Amstelveen, waar Yvonne een foto van deelt in haar Instagram Stories. ,,Zit André straks samen met zijn nieuwe liefde aan het kerstdiner bij Rachel?”, vraagt Yvonne zich af.

De twee zijn volgens Yvonne al een tijdje met elkaar aan het daten. ,,Een andere spion heeft Anne Rose laatst bij het huis van Rachel samen met André naar binnen zien gaan. Rachel was toen niet thuis, die was toen bij de Hazes De Musical persdag.”

De relatie tussen André en Anne Rose zou al zo serieus zijn, dat ze begin januari een liefdestripje naar Londen zullen gaan maken. ,,En ik heb bewijs”, zo verzekert Yvonne.

Verzoening met Monique uitgesloten

Hoewel André de laatste maand geregeld over de vloer komt bij Monique en fans nog altijd hopen op een verzoening tussen de zanger en de moeder van zijn kind, lijkt daar geen sprake van te zijn. Een vriendin van de twee verklapte al aan Weekend dat er geen verzoening gaat komen tussen André en Monique. ,,Hij en Monique werken aan hun band als gezamenlijke ouders van kleine Dré, maar tussen hem en Monique komt het niet meer goed. Van romantische gevoelens is geen sprake.”

Volgens vrienden van André zou hij op dit moment überhaupt geen relatie willen. ,,Die jongen wil rust. Hij is helemaal niet bezig met de liefde”, laat één van zijn vrienden weten aan het weekblad. Zou André dan toch in de tussentijd gevoelens voor Anne Rose hebben gekregen?

Meer DenD