André Hazes bevestigt comeback

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

André Hazes zal in de tweede week van maart zijn comeback maken bij de concertreeks Holland Zingt Hazes. Dat heeft een woordvoerder van de productie zaterdag bevestigd na een bericht van Shownieuws.

De serie concerten vindt dit jaar plaats tussen 10 en 18 maart in de Ziggo Dome in Amsterdam. Eerder trok zijn zus Roxeanne Hazes zich terug uit het project, en fans raakten deze week ongerust omdat André de naam van het project uit zijn Instagram-biografie had verwijderd. Weekblad Privé suggereerde ook dat André weigerde mee te doen aan de concerten.

Maar volgens de woordvoerder van Holland Zingt Hazes staat het voornemen van André om in de Ziggo Dome te gaan zingen niet op de tocht. “Hij doet zeker mee”, aldus de zegsman. Het zou het eerste optreden van de zanger zijn sinds september 2021.

Hazes stopte toen met optreden vanwege een burn-out. In het najaar van 2022 erkende hij in een bericht op Instagram “in de meest donkere periode van mijn leven” te hebben gezeten. “Veel verslavingen heb ik inmiddels overwonnen, maar de verslaving om te mogen zingen voor mijn fans zal ik nooit kwijt raken.”

BuzzE

Tags

ANDRÉ HAZESHAZESHOLLAND ZINGT HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie