‘André Hazes breekt met management’

Breekt André met zijn management?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

André Hazes zal dit jaar nog niet terugkeren op het podium. Volgens geruchten zou de zanger daarom zonder management zitten. Zijn nieuwe vriendin Anne Rose zou al wat managementtaken op zich hebben genomen.

Een maand geleden kwam naar buiten dat André het dit jaar ook rustig aan doet. De 27-jarige zanger, die kampt met een burn-out, heeft al zijn geplande werkzaamheden voor 2022 stilgelegd en zal geen concerten geven.

Zonder management

,,André werkt er hard aan om weer beter te worden, maar dit vergt veel tijd en rust”, liet zijn management toen weten. ,,Daarom is er besloten om voor onbepaalde tijd al het werk neer te leggen en worden ook voor 2022 de werkzaamheden, waaronder ook liveoptredens, afgezegd.”

Dit heeft volgens showbizzkanaal RealityFbi ervoor gezorgd dat André uiteindelijk gebroken heeft met zijn management. ,,André Hazes zit inderdaad dit jaar in ieder geval zonder management die voorheen alles voor hem deed. Niet zo vreemd ook. Heel 2022 is vrijgepland”, schrijft het kanaal in Instagram Stories.

Anne Rose wil taken op zich nemen

Volgens geruchten zou zijn nieuwe vriendin Anne Rose graag wat managementtaken op zich willen nemen. RealityFbi bevestigt dit. ,,Dat Anne Rose het een en ander doet klopt ook.”

Momenteel doet Anne Rose ook de managementtaken van Rachel Hazes. Volgens Yvonne Coldeweijer was dat baantje eerst gegund aan Nino Wilkes, de zoon van Rachels vroegere hartsvriendin Rossana Kluivert. Maar Anne Rose zou zich dat baantje nogal vals hebben toegeëigend.

Rachel zou zich negatief hebben uitgelaten over Nino tegen Anne Rose. Zij zag haar kans en vertelde dat aan Nino zelf, waardoor er een bom barstte. Nino nam ontslag en Anne Rose nam de taken over. Volgens Yvonne is dat dan ook de ware reden dat Rachel en Rossana ruzie kregen.

Tags

ANDRÉ HAZESANNE ROSEANNE ROSE ZONNEVELDHAZESHAZESFAMILIEMANAGEMENTRACHEL HAZESROSSANA KLUIVERT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck