André Hazes emotioneel bij ontmoeting grote helden

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

André Hazes heeft gisteren een van zijn mooiste dagen ooit beleefd. De jonge zanger ontmoette zijn grote voorbeelden. ,,Bijna tranen van geluk”, schrijft André op zijn Instagram bij de de foto en het filmpje van zijn ontmoeting met de band Journey.

Tranen

Het was al bekend dat André Hazes grote fan is van Sylvester Stallone en de filmreeks Rocky. Van de acteur heeft André meerdere tatoeages. Nu blijkt de zanger nóg een groot voorbeeld te hebben: de band Journey. Zij braken in 1982 internationaal door met het nummer ‘Don’t stop believin’.

Op Instagram schrijft André het volgende: ,,Een van de mooiste dagen uit ons leven. Mensen hebben helden, wij hebben absoluut onze ontmoet. Bijna tranen van geluk. Hij vond het net zo leuk ons te ontmoeten. Hij komt dus in Ahoy in 2019 langs en komt zelfs misschien bij ons spelen. Super man. This is ours.”

Volgers

Zijn fans en volgers vinden het prachtig, want volgens hen is de emotie op het gezicht van André te zien. Maar ook zijn er veel mensen die geen idee hebben wie de mensen op de foto en in de video zijn. André schrijft namelijk niet in z’n post wie zijn grote helden zijn.

https://www.instagram.com/p/BqvboQxB8Cx/

 

Tags

ANDRÉ HAZESHELDENONTMOET

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck