André Hazes geniet weer van gezin

Andre Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

André Hazes zit weer thuis bij zijn zoon en honden en heeft het daar erg naar zijn zin. Dat blijkt wel uit de foto’s en filmpjes die hij op Instagram plaatst. De 26-jarige lijkt het gezinsgeluk herontdekt te hebben.

Bloed, Zweet en Tranen

De zanger postte gisteravond een foto van de twee honden van hem en Monique. Een van hen, Frenkie, hebben ze nog niet zo lang. ,,Wat een aanwinst voor de familie”, schrijft André bij de foto. Een paar uur voor hij de foto plaatste, postte hij een filmpje van zijn driejarige zoontje André. Op de televisie is wijlen André Hazes te zien die Bloed, Zweet en Tranen zingt. Zijn kleinzoon kan het liedje al een beetje meezingen en laat dat graag voor de camera zien.

Opvallend is dat, hoewel Monique en André beiden erg actief zijn op sociale media, ze nog niet een foto of filmpje met elkaar hebben gepost. Het vermoeden is dat Monique André heeft vergeven en ze weer samen zijn, maar bevestigd hebben ze dat dus nog niet.

Legoland

Terwijl André lekker thuis zit, zit Bridget momenteel in Denemarken. Samen met haar zoon Mees en een vriendje van de jongen is ze naar Legoland. Hoewel ze eerder liet weten dat de druk van de media de relatie van haar en André te veel werd, blijft ze ook nu ze op vakantie is foto’s posten. Haar fans zullen dat niet erg vinden, want zij kunnen meegenieten van de vakantie in Denemarken.

 

https://www.instagram.com/p/B9Afp4Ugao3/

https://www.instagram.com/p/B9ABv94gXS2/

 

Tags

ANDRÉ HAZESBIJ ELKAARBRIDGET MAASLANDFAMILIEGEZINMONIQUE WESTENBERGSCHEIDINGTHUISVILLAZINGENZOONTJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck