André Hazes kiest carrière boven huwelijksaanzoek Monique

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

André Hazes zijn comeback blijkt een groot succes te zijn. Voor het eerst in jaren heeft de zanger afgelopen zaterdag zijn eigen concert gegeven in Ahoy Rotterdam. Het lijkt alsof hij alles weer op de rails heeft na een donkere periode. Daardoor gaan er geruchten over een nieuw huwelijksaanzoek aan zijn Monique. Hazes geeft antwoord op deze brandende vraag voor zijn fans…

De geruchten over André zijn huwelijksaanzoek aan Monique zijn al maanden aan de gang. Zo werd in de wandelgangen fluistert dat tijdens zijn concert een mooi moment zou kunnen zijn. Afgelopen zaterdag knielde hij niet voor zijn Monique. Patty Brard is ongeduldig en stelt de vraag waar al zijn fans antwoord op willen.

Leeuwenkooi

,,Ligt er een ring onder de kerstboom volgende maand?” vraagt Brard via een live verbinding tussen Ahoy en Shownieuws. ,,Nee, nee, nee, nog niet. Nee, nog niet”, antwoordt Hazes. ,,Wanneer ga je het doen?” vraagt Patty. ,,Ik zou het heel graag willen en ik weet zeker zij ook, alleen is dit eigenlijk pas m’n eerste grote ding weer. Ik word volgend jaar weer in die leeuwenkooi gegooid en dan begint het andere echte leven weer en laat ik eerst dat maar even allemaal doorkomen. Als ik dan nog steeds zo sterk sta als nu, is dat het allereerste dat ik doe”, aldus de zanger.

André kiest voor nu zijn carrière boven het huwelijksaanzoek. ,,Ik heb hier drie of vier jaar naar uitgekeken. Dit is de zaal waar ik het allemaal voor doe”, aldus Dré tegen Shownieuws. ,,Niet normaal” omschrijft hij zijn optreden. ,,Ik heb altijd een grote mond, maar toen ik hier op het podium stond, maakte het echt wel indruk. Ik had allemaal grappen voorbereid, maar stond gewoon met een bek vol tanden!”

In de luwte

Voorlopig is dit het enige echte grote optreden dat de zanger heeft gegeven. ,,Het lijkt me lekker om nu even een stapje terug te doen. Even uit de media in de luwte lekker wat shows doen. En ik hoop volgend jaar weer in Ahoy te staan”.

Tags

ANDRE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck