André Hazes krijgt geen genoeg van soap

Als het aan André Hazes ligt, is zijn reallifesoap niet één, maar twee keer per jaar op de buis. ,,Zolang de mensen het leuk vinden, offer ik mezelf wel op”, grapt hij tegen BuzzE.

Eenmalig

Eigenlijk zou er maar één seizoen gemaakt worden van ‘André Hazes: ik haal alles uit het leven’, waarin de zanger toe leefde naar zijn concerten in Ahoy. ,,Maar mensen bleven maar vragen waarom het klaar was.” En dus is de reallifesoap rondom André vanaf woensdagavond weer te zien op SBS6. ,,Dit keer werken we helemaal nergens naar toe, maar we maken zat mee om een serie over te maken.”

André is wel te porren voor een derde seizoen dat nog dit jaar op de buis zou moeten komen. ,,Daarin kunnen we weer naar de Ahoy-concerten toe werken”, zegt de zanger, die in oktober drie shows in de Rotterdamse evenementenhal geeft. ,,En volgend jaar verzin ik weer wel wat anders. Ik vind het allemaal prima, ik denk dat het alleen maar leuk is.”