André Hazes legt ook in 2022 al zijn werk neer

Door: DitjesDatjes
14-12-2021

André Hazes doet het ook volgend jaar rustiger aan. De 27-jarige zanger, die kampt met een burn-out, legt ook voor 2022 zijn werkzaamheden neer en zal geen concerten geven.

In september werd bekend dat Hazes rust neemt vanwege een burn-out. De burn-out was, zo werd destijds gemeld, te wijten aan een roerige periode waar de artiest doorheen ging. ,,Het gemis aan optredens, de onzekerheid die de coronapandemie met zich meegebracht heeft en de ontwikkelingen zijn privéleven hebben een grote impact gehad”, aldus het management destijds. Vanwege die roerige periode ging Hazes in augustus in therapie.

Meer tijd

Zijn management laat dinsdag weten dat hij meer tijd nodig heeft. “André werkt er hard aan om weer beter te worden, maar dit vergt veel tijd en rust. Daarom is er besloten om voor onbepaalde tijd al het werk neer te leggen en worden ook voor 2022 de werkzaamheden, waaronder ook liveoptredens, afgezegd.” Verdere uitspraken over hoe het met de zanger gaat, worden niet gedaan. “Wij vragen alle fans en media om de rust van André te respecteren.”

Eerder aan de rem trekken

In 2018 kampte de artiest ook al met een burn-out. Hij was toen oververmoeid. Toen gaf hij aan eerder aan de rem te trekken als het hem teveel wordt.

Meer DenD