André Hazes maakt breuk definitief: alle foto’s met Sarah verwijderd

André maakt breuk met Sarah definitief
Door: Charlotte Wijnen
14-12-2021

Het lijkt erop dat André Hazes toch duidelijk wil maken dat hij en Sarah van Soelen definitief een punt achter de relatie hebben gezet. Hoewel hij afstand heeft genomen van social media, heeft hij nu toch alle gezamenlijke foto’s van Instagram verwijderd.

‘Pauze’

Het is al een lange tijd stil op de social media van André Hazes. Hij post geen berichten meer en laat Instagram voor wat het is. Omdat hij de foto’s met Sarah liet staan, leek het erop dat de twee inderdaad een ‘pauze’ hebben zoals Sarah vertelde. ,,We hebben samen besloten, in een face-to-face gesprek, een pauze in te lassen. Hoelang die gaat duren, weten we niet”, zei Sarah in Beau Monde.

De geruchten over een ruzie en dat André terug zou gaan naar Monique, werden ook ontkend door Sarah. ,,Er is geen ruzie, er is geen ander in het spel. Ons gesprek was moeilijk, maar wel redelijk. Hij is mijn beste maatje en we zijn er in goede en slechte tijden voor elkaar.”

Gezamenlijke foto’s verwijderd

Toch lijkt André nu zelf duidelijkheid te willen scheppen over zijn relatie met Sarah. Hoewel hij nog steeds niets post, heeft hij inmiddels alle gezamenlijke foto’s van Instagram verwijderd. Ook Sarah heeft een aantal gezamenlijke foto’s verwijderd, maar op dit moment heeft ze er nog wel een aantal staan.

Het toeval bestaat dat Monique André plotseling weer is gaan volgen op Instagram. Ook zegt ze dat ze geen haat voelt en lijkt ze hem steeds meer te vergeven. Dat haar deur op een kier staat, lijkt André met beide handen aan te grijpen…

Meer DenD