André Hazes maakt zuiderburen aan het huilen

Door: Ditjes en Datjes
22-11-2020

Vrijdagavond maakte André Hazes zijn debuut in de Belgische The Voice Senior als coach. De zanger veroverde al vrij snel de harten van onze zuiderburen. Al in tijdens de eerste auditie…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ontroert

Kandidaat René ontroert de coaches én het publiek met zijn cover van Johnny Logan ‘What’s another year’. André is dolenthousiast en draait zijn stoel. ,,Ik ben heel blij dat André zich gedraaid heeft…” zegt René en Hazes springt al een gat in de lucht. ,,Want ik heb vroeger nog gewerkt met zijn vader” gaat René verder. ,,Oh, ik denk je kiest voor mij!” zegt André teleurgesteld.

Duet

De twee zingen een duet van een nummer van Hazes Senior. ,,Maar wel op één voorwaarde” zegt André. ,,Dan kiest u wel voor mij, hè?” En kandidaat René stemt toe. Samen zingen ze ‘Zij gelooft in mij’ en de familie wordt emotioneel.

Tranen

René keert terug van het podium en barst in tranen uit van geluk. Het is een droom die uitkomt voor de zanger.

Klik hier om de video te bekijken.

Meer DenD