André Hazes bij de Mexicaanse kapper: ,,Ik kan nu niet meer terug”

Door: DitjesDatjes
04-05-2018

Je bent razend populair, je bent de trotse zoon van een volksheld, je bent de trotse vader van een wolk van een zoon, je zegt dat je een break wil met je geliefde Monique, je gaat toch met je gezin op vakantie naar Mexico en je laat daar bij de kapper (met een grote tattoo op zijn arm) je haar ervan afscheren.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

En wat zeg je dan, gevolgd door de camera? ,,Ik kan nu niet meer terug…

Inderdaad, dit is het leven van André Hazes Jr.

Het leven van de jonge zanger, gegrepen door zijn succes, is nu al onnavolgbaar. Het sluit misschien naadloos aan bij de turbulente familiegeschiedenis. Het gevecht van zijn vader om op het allerhoogste podium te komen, inclusief zijn familie- en privéproblemen, zijn overlijden in 2004, de strijd van zijn vrouw Rachel, de opvoeding van de kinderen Dré en Roxeanne en inmiddels de heftige fase in zijn eigen privéleven. Met als voorlopige uitkomst: een half jaartje ergens anders gaan wonen. Even weg bij zijn vriendin Monique Westenberg en zijn zoontje André.

Je zou zeggen dat daar in Mexico een paar goede gesprekken onder een palmboom zouden plaatsvinden om dit uit te praten, de breuk te helen. In de schaduw van de palmboom en de publiciteit een stevig gesprek voeren om te redden wat er te redden valt.

Of er hier sprake is van een privékwestie is overigens twijfelachtig. Omdat de fans dankzij de reallifesoap en de sociale media volledig deelgenoot zijn gemaakt van de familiesores. Er valt bijna niet aan te ontsnappen. En dat lijkt een bewuste keuze van het stel. Voor velen onvoorstelbaar.

Dus ook in Mexico trekt de pr-karavaan verder.

,,ALLES ERAF, NIEUWE START.”

Dat was in ieder geval de conclusie nadat de Mexicaanse kapper zijn werk had gedaan en Hazes een nieuw kapsel had bezorgd. Eentje die verdacht veel lijkt op de looks van zijn Nederlandse (,,inspiratiebron”) vakantievriend. ,,De wilde haren eraf”, aldus Hazes. Woorden die bijna profestisch klinken op een vrij gegeven video. ,,Ik kan niet meer terug. Ik was fucking bang.”

Iedereen wenst ‘kleine jongen’ Hazes natuurlijk het aller- allerbeste toe in zijn leven. Geboren met zo veel talenten, goed opgevoed door zijn moeder Rachel, een jongen die weet wat hij doet en met de eigenwijsheid die daar ook weer bij hoort.

Maar misschien, heel misschien hoort daar ook ook wel de stilte en de rust bij die nodig zijn als het gaat om het redden van een relatie en een gelukkig ouderschap.

View this post on Instagram

🙏🏻

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

View this post on Instagram

🤗

A post shared by 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) on

Meer DenD