André Hazes, Nederland gunt je het allerbeste

André Hazes
Door: Ditjes en Datjes
18-09-2021

Je bent 27 jaar. Je vader was en is een volksheld. Jijzelf bent minder getalenteerd, maar je hebt de mazzel dat Diggy Dex het nummer ‘Leef’ schreef, waar je overigens zelf aanvankelijk helemaal niets in zag.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Er waren ruzies met je zus, met je moeder. Je bedonderde je ex, je vroeg je ex alsnog ten huwelijk en je bedonderde opnieuw je ex.

Je schijnt, evenals destijds je vader, ook van een slokje te houden. Je leven is goudomrand, waarbij elke kritische noot wordt weggewoven. Je bent vader van een prachtige zoon, je vroeg je ex ten huwelijk waarbij er opzichtig ook een mediamoment werd gecreëerd. Je bent kennelijk verslaafd aan aandacht.

Alles op social media

Je gooit ongeveer alles van je leven op je social media. Daarvoor betaalde je al een prijs. Want ook foto’s van je zoontje werden openbaar gemaakt met alle gevolgen van dien voor zijn privacy.

Je werd verliefd op Monique Westenberg. Je werd verliefd op de oudere Bridget Maasland. Je was daarna weer verliefd op Monique. En toen werd je verliefd op de vrolijke Sarah van Soelen. Zelfs van de recente aankoop van het appartement waar jullie samen wonen werd een mediamoment gefabriceerd.

Media zijn gulzig

Ondertussen geeft niemand meer een cent om jouw sprookjesverhaal. Je fans weten niet meer waar ze aan toe zijn. Elke artiest die zijn complete privéleven deelt met de rest van Nederland betaalt uiteindelijk de rekening, want media zijn gulzig.

Jij, André Hazes, laat zeggen door je management dat je momenteel verkeert in een emotionele burn-out. Wat dat precies inhoudt is ter beoordeling van jezelf. Nederlanders die onverhoopt in een burn-out terecht zijn gekomen weten hoe ernstig een dergelijke situatie kan zijn.

Hoofdrolspeler

Het is triest hoe je een schijnwereld hebt gecreëerd, waarin jijzelf de hoofdrolspeler bent. Want ook anderen raken hierdoor blijkbaar ernstig beschadigd.

Ga daarom terug naar jezelf. Want Nederland gunt jouw, en niet alleen vanwege de legende van wie jij de zoon bent, het allerbeste. Maar gedraag je ook daarnaar. Neem een voorbeeld aan Jan Smit. Wees wijs, betrouwbaar en loyaal aan de mensen die jouw vertrouwen. Werk aan jezelf, dan pas zal het goedkomen.

Jij, André Hazes, je hebt nog een prachtig leven voor de boeg. Pak die kans.

Meer DenD