André Hazes neemt afscheid van zijn kleine jongen

Andre Hazes
Door: Ditjes en Datjes
30-04-2021

In zijn nieuwste nummer Kleine Grote Vriend zingt André Hazes over zijn zoontje André junior. Het is een tranentrekker volgens zijn fans, waarin hij zingt afstand te gaan nemen van zijn zoon.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

,,Van nu af aan ga jij mij minder zien. Het spijt me want jij hebt dit niet verdiend” begint het nieuwe nummer van André Hazes, in samenwerking met John Ewbank. Via het lied probeert hij zijn 4-jarige zoon te vertellen dat de liefde tussen Monique en hem over is en hoopt dat Dré junior dit later zal begrijpen.

‘Kippenvel’

Het liedje raakt fans enorm en de lovende reacties stromen binnen. ,,Die komt binnen, wow!!! Uit het leven gegrepen… Prachtig!” schrijft een fan. ,,Beter heb je het niet kunnen beschrijven. Super mooi nummer en vergeten schat, dat doet hij nooit. Kippenvel”, schrijft een een andere fan. “Lang geleden dat ik gehuild heb bij een liedje.”

‘Schaam je!’

Niet iedereen is over het liedje te spreken. ,,Weet je Hazes, je moet je ogen uit je kop schamen! Je kunt prima met je ex een co-ouderschap afspreken! Zodat je je zoontje wel de helft van de week ziet. Of je gaat een week met je zoon op vakantie ipv vriendin en boomers!” Aldus een andere luisteraar van het liedje.

Sinds liefdesrelatie tussen Dré en Sarah serieuzer begon te worden, lijkt de bom te zijn gebarsten tussen André en zijn ex Monique. Daarom heeft de zanger besloten om (voorlopig) afstand te nemen van zijn zoon.

Meer DenD