André Hazes neemt het op voor moeder Rachel: ‘Laat je niet gek maken’

ANDRÉ HAZES NEEMT HET OP VOOR MOEDER RACHEL
Door: Isabel Kouwenoord
13-08-2022

André Hazes neemt het op voor zijn moeder Rachel na de uitspraken die zijn zus Roxeanne donderdagavond deed in het nieuwe seizoen van Beste Zangers. ,,Ik hoop oprecht dat je je niet gek laat maken door uitspraken van iemand die jou op alle mogelijke manieren klein probeert te krijgen”, schrijft de zanger onder de Instagram-post van Rachel Hazes.

,,Ma, met pijn in mijn hart en plaatsvervangende schaamte heb ik deze berichten vanuit het buitenland moeten lezen”, begint André. ,,Je hebt voor ons gezorgd en gevochten als een leeuwin toen we klein waren en ik kan mij als 1 van jouw 2 kinderen totaal niet vinden in de beweringen die er over je gedaan zijn. Ik ben dankbaar voor wat jij hebt weten te maken van onze rommelige jeugd en de prestatie die je hebt geleverd door mij te maken wie ik nu ben. En van mij krijg je daar eeuwig respect voor terug.”

‘Nare vorm van heimwee’

In Beste Zangers vertelde Roxeanne donderdag over de ‘nare vorm van heimwee’ die ze opliep door ‘trauma’s uit haar jeugd’. Wanneer haar vader André moest optreden, bracht Rachel haar onder bij vreemde gezinnen. De grootste klap uit haar jeugd kreeg Roxeanne toen haar vader overleed. ,,Mijn moeder besloot om een boek te gaan schrijven. Toen heb ik mijn moeder negen maanden niet bij me gehad. Juist op het moment dat je haar zo nodig hebt om te rouwen”, legt ze uit. Dit heeft diepe wonden achtergelaten bij de zangeres.

‘Rijke fantasie’

Rachel Hazes liet eerder aan RTL Boulevard weten dat zij de uitspraken van haar dochter ziet als ‘rijke fantasie van een toen nog jong meisje’. Gisteren plaatste Rachel een statement op haar Instagram, waarin ze zei ‘vol verbazing’ kennis te hebben genomen van de uitspraken van haar dochter.

Meer DenD