André Hazes op de foto met nieuwe vlam

Andre en Sarah|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Het heeft nog geen week geduurd, maar daar zijn dan al de eerste foto’s van André Hazes en Sarah van Soelen. Het is het blad Story, dat ook de liefdesbreuk onthulde tussen de zanger en Monique Westenberg, die het stel op straat ontdekte.

En wat zien we op de foto die in de avond is genomen? Een stralende André Hazes met de beeldschone Sarah van Soelen (25), die een beetje onwennig rechts wegkijkt naar de man die vorige week zelf haar naam onthulde.

Is Sarah Soelen ‘een vriendin’

De wegen van André zijn ondoorgrondelijk. Sarah van Soelen is ‘een vriendin’ en niet meer dan dat, benadrukte Hazes ook in zijn toelichting bij RTL Boulevard. De vriendschap wordt volgens hem ook ingegeven dat ze begrip heeft voor de situatie dat haar ‘vriend’ af en toe naar de fles grijpt. De zanger vertelde verder dat Sarah zelf al anderhalf jaar ‘clean’ was.

Het lijkt erop dat de band tussen André en Sarah steeds hechter wordt. Alsof alle ketens, alle conventies zijn verbroken na de spanningen met Monique. Opgelucht heet dat, omdat het hoge woord eruit is.

Behalve dat Hazes gastvrijheid geniet in een Rotterdams appartement van de vader van Sarah, zouden ze afgelopen dagen ook gezellig bij een vriendin van Sarah hebben gegeten.

Zieleroerselen

Het mysterie van Hazes zielenroerselen wordt nog groter door de onthulling van weekblad Privé deze week. De zanger blijkt voor het Bonaire-reisje met Monique nog snel even een tattoo te hebben gezet. Waar precies in onduidelijk, want het lichaam van Hazes is al behoorlijk bezet.

De opdracht voor de tattoo-artist was op zijn minst opmerkelijk in het licht van de laatste gebeurtenissen: 12.12 moest worden gegraveerd. Dat is de datum waarop André Hazes zijn levenspartner Monique vorig jaar ten huwelijk vroeg.

Het weer kan dus nogal eens omslaan in het liefdesleven van de populairste zanger. Na de onweersbuien lijkt er voorlopig sprake te zijn van ‘opklaringen’ en staat er mogelijk een liefdeslente voor de deur…

Tags

ANDRÉ HAZESLIEFDELIEFDESBREUKMONIQUE WESTENBERGROTTERDAMSARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck