André Hazes op vakantie met gezin: waarom in het geniep?

André op vakantie met gezin
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

André Hazes zou samen met Monique en zoontje Dré vertrokken zijn naar het buitenland voor een gezinsvakantie. Hoewel Monique vorige keer graag met iedereen wilde delen dat ze samen op vakantie gingen, blijft het nu stil op haar Instagram. Waarom?

Na hun gezinsvakantie in Amerika, hebben André, Monique en kleine Dré opnieuw de koffers gepakt om te vertrekken naar het buitenland. In welk land ze de vakantie doorbrengen is niet bekend, maar het gezin blijft een aantal weken weg, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram.

Getipt

Monique kon vorige keer niet wachten om het vakantienieuws te delen met haar volgers. En dat heeft ze uiteindelijk geweten, want al snel ging het gerucht rond dat zíj degene was die de fotograaf tipte in welk hotel zij en André verbleven. Al na een paar dagen werd het stel innig gespot tijdens een dagje zonnebaden in het Melia Resort in Orlando.

Ook André zou meteen de kant van Monique op hebben gewezen. ,,André verdenkt haar er ook van dat zij de fotograaf en journalist van de Privé heeft getipt om naar het hotel in Florida te komen en hen te snipen bij het zwembad”, meldde Coldeweijer destijds.

Waarom in het geheim?

Monique liet vorige week doorschemeren dat ze enorm uitkeek naar de zomervakantie. ,,Wij zijn écht aan het aftellen. Geen gehaast meer in de ochtend en avond voor 6 weken. Word ik dus heel blij van!”, schreef ze op Instagram.

Maar in het bericht zei ze niets over een vakantie. Waarom? ,,Waarschijnlijk is ze als de dood dat hij weer denkt dat zij iets uitlekt naar de pers”, aldus Yvonne. ,,Als de dood dat André weer kwaad wordt en dat hij haar dan weer weken links laat liggen.”

Tags

ANDRÉ EN MONIQUEANDRÉ HAZESGEZINSVAKANTIEHAZESJUICEMONIQUE WESTENBERGONTHULDONTHULLINGVAKANTIEYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck