André Hazes over halfbroer: ‘Heb hem nog nooit ontmoet’

Melvin Hazes
Door: Eva Steins
26-11-2020

Met de verzoening van Dré en Rox is de familie Hazes dichtbij een ‘happy family’. Maar er blijven nog steeds wat kinken in de kabel. Zo hebben bijvoorbeeld zowel Dré als Rox geen contact met hun halfbroer Melvin. Dré reageert op de situatie.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Uit eerdere huwelijken kreeg wijlen André Hazes twee kinderen. Met zijn eerste vrouw kreeg hij dochter Nathalie, die inmiddels 47 jaar oud is. Dit huwelijk liep uit op een scheiding, waarna André hertrouwde. Met zijn tweede vrouw kreeg hij een zon: Melvin, die nu 38 jaar oud is.

Zowel Nathalie als Melvin hadden slecht contact met hun vader. Melvin nam zelfs afstand van zijn achternaam ‘Hazes’. Nathalie en André herstelden hun contact toen zij hem zijn eerste kleinzoon schonk. Maar dit heeft niet lang mogen duren: hun vader André Hazes overleed in 2004.

Contact

In het Vlaamse programma ‘Het Huis’ verklaart Dré dat hij zijn halfbroer nog nooit heeft ontmoet. ,,Mijn halfzus heb ik een paar keer ontmoet, maar mijn halfbroer niet”, legt de zanger uit. Hij licht ook toe dat Melvin en zijn vader een bijzonder slechte band hadden. ,,Hij heeft zijn achternaam veranderd.”

Melvin had net als de andere kinderen recht op een gedeelte van de erfenis van zijn overleden vader. Maar hij ging er anders mee om dan de rest, onthult Dré. ,,Toen mijn vader overleed kreeg hij een deel van de erfenis en dat heeft hij ook meteen naar het Kankerfonds overgemaakt. Zo van: ‘ik wil er niets mee te maken hebben’. Dré heeft respect voor deze actie. ,,Dat vind ik wel heel stoer”, vertelt hij.

Meer DenD