André Hazes voedt geruchten over liefdesbreuk met Monique

Door hortend en stotend te reageren op vragen over zijn relatie met Monique Westenberg voedt André Hazes de geruchten over een liefdesbreuk. Al langere tijd gaan er verhalen over een, op zijn zachtst gezegd, moeizame relatie tussen de twee die samen zoontje André jr. hebben…

Al langer wordt beweerd dat het ‘over en uit’ tussen de twee is. De breuk zou nog altijd niet officieel bekend zijn gemaakt omdat er nog concerten en een nieuwe single van de zanger aankomen.

Schutteren

Desgevraagd stond Dre gisteravond in RTL Boulevard te schutteren toen het over de geruchten ging. Daarmee maakt hij het er alleen maar erger op… ,,Dat is eigenlijk iets wat ik liever niet wil bespreken”, brengt hij uit als het gesprek over gedoe thuis komt.

Onwenselijk

Waarom zo gesloten? ,,Gewoon, uit respect. Uit respect voor Monique ook”, zegt hij. Als vervolgens wordt gezinspeeld op onwenselijke publiciteit zo richting zijn concertreeks is André wat helderder: ,,Als er iets aan de hand zou zijn, komt het nooit goed uit.”

Nikkie Plessen

Zonder helderheid te geven over de huidige situatie of over de verhalen die de ronde doen over zoenpartijen met Nikkie Plessen zegt hij wel over Monique: ,,Wij houden heel veel van elkaar en ze is een goed wijf. Iedereen heeft af en toe wat. De focus ligt volledig op onze zoon.”

Raadselachtig

Opvallend is hoe stil Monique deze dagen blijft. Mondjesmaat plaatst ze berichten op haar Instagram-pagina, terwijl ze anders vrijwel dagelijks op sociale media post. Raadselachtig blijft nog altijd het bericht dat ze onlangs de wereld in slingerde: ,,Wees niet boos op de clown omdat hij zich gedraagt als een clown. Vraag jezelf af waarom je nog naar het circus gaat.”