André: ‘hierdoor ging relatie met Bridget fout’

Door: DitjesenDatjes
30-04-2020

Door alle media-aandacht en commotie rondom hun prille relatie hadden André en Bridget nauwelijks de rust om elkaar echt goed te leren kennen. Toen ze eindelijk samen op vakantie waren, kwam André zijn oude liefde Monique weer tegen. De 26-jarige zanger vertelt dat een moeilijk gesprek met Bridget volgde. 

‘Goed gepsroken’

De liefde tussen André en Monique was nooit weg, geeft André nu toe aan weekblad Privé. Maar ze hadden te weinig tijd samen, de verantwoordelijkheid voor een gezin was toch wel erg groot en daarnaast geeft André toe dat hij nou eenmaal graag dingen doet die niet mogen. Toen hij Monique weer zag op curaçao sprong de vonk weer over en vergat besloot hij niet langer te daten met Bridget. ,,Natuurlijk was het niet makkelijk om alweer zo snel uit elkaar te gaan. Dat is ook niet de insteek als je ervoor kiest om samen iets op te bouwen”, zegt de zanger tegen Privé. ,,We hebben er samen goed over gesproken. Dat zijn niet de leukste gesprekken.”

‘Rem nodig’

Volgens André bleek Bridget het met hem eens te zijn, en zag ook zij geen toekomst meer in de relatie. ,,Ik geloof wel dat ze liefdesverdriet heeft gehad”, zegt André. ,,Wij hebben iemand nodig, in mijn geval Monique, die ons remt.” Bridget is de afgelopen tijd single geweest en het is lang geleden dat zij een stabiele relatie van jaren heeft gehad. Gelukkig liet ze eerder weten de hoop op ware liefde niet op te geven.

Meer DenD