André: ‘Ik heb mazzel met Monique’

Door: DitjesenDatjes
10-04-2020

André Hazes en Monique Westenberg zitten zoals de meeste koppels de afgelopen weken net wat meer bij elkaar dan normaal. Gelukkig heeft André nu iets bedacht wat hij kan gaan doen, namelijk een eigen talkshow. En in de eerste uitzending prees hij meteen Monique.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Monique is dan een schat’

Terwijl Monique thuis op de bank zat, was André gisteravond live te zien samen met twee vrienden. Hij miste de fans, zei hij, en besloot daarom via de talkshow contact met hen te zoeken. Want al dat thuiszitten blijkt niets voor André te zijn, wiens probleem eerder nog een te drukke agenda was. In de talkshow Live met André die online te bekijken is, zei hij het volgende: ,,Ik word ’s ochtend wakker en Monique is dan echt een schat en maakt een kop koffie. Daar heb ik echt wel mazzel mee maar ik mis het applaus.”

Houdt hij het vol?

Monique zal er dus op moeten rekenen dat André niet zoals anderen erachter komt dat iets rustiger leven wel prettig is. De 26-jarige zanger werkt ook nu het liefst keihard door. De vraag is hoe lang hij nog moet wachten op een applaus en of hij het wel volhoudt. Blijft het gezellig in huize Hazes?

Meer DenD