‘André in de ban van Monique’

Andre Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De afgelopen maanden gaat Monique Westenberg door het leven als alleenstaande moeder. Ze moest toezien hoe haar ex-vriend de liefde vond bij een andere vrouw en liefdestripjes ondernam. Nu die relatie uit is, breekt er voor Monique weer een nieuwe tijd aan. En volgens haar vrienden probeert ze het hart van haar ex-vriend weer te winnen.

‘Ze wil André terug’

Aan weekblad Story vertellen goede bekenden van Monique dat ze André al lang heeft vergeven en het hem dus niet meer kwalijk neemt dat hij bij haar is weggegaan en met Bridget een relatie kreeg. ,,Zij wil André terug. Daar maakt ze geen geheim van.” Heel wijs vinden de vrienden van Monique dat echter niet, zo zeggen ze. ,,André blijft een jonge hond, die zijn wilde haren nog lang niet kwijt is. Je ziet wel dat André nog steeds in de ban is van Monique. De vraag is nu hoeveel liefde er nog tussen hen is.”

Weer samen?

Die vraag kunnen alleen Monique en André beantwoorden. De afgelopen maanden hebben de twee bewezen dat ze, ook nu ze uit elkaar zijn, nog goed met elkaar overweg kunnen, geen wrok koesteren en ervoor zorgen dat zoontje André genoeg aandacht krijgt van mama én papa. Ook nu zou André verblijven in de villa waar Monique en André jr. wonen en vormen ze op het eerste gezicht weer een gelukkig gezinnetje.

Tags

ANDRÉ HAZESBRIDGETMONIQUERELATIESCHEIDINGUIT ELKAARVAKANTIEVERLIEFDZOONTJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck