‘André kiest kant van Djarno’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Sinds kort volgt Monique Westenberg de beste vriend van André niet meer. Opmerkelijk, want eerst was het nog dikke mik. De volkszanger hoeft zich geen zorgen te maken dat hij tussen hen in komt te staan, want hij heeft al laten merken welke kant hij kiest.

Tweede plek

Terwijl Monique al weken niet is te zien op het Instagramaccount van André, hij het kettinkje met haar naam niet meer om heeft en zelfs de gezinsvakantie naar Parijs heeft gecanceld, is hij vol lof over Djarno. Niet alleen is Djarno de beste vriend van de volkszanger, ook zijn ze neven en regels Djarno veel voor André. Hij is aanwezig bij al zijn optredens en ook zijn ze in hun vrije tijd bijna altijd samen. ,,Een broer voor het leven”, schreef André nog twee dagen geleden bij een foto van Djarno.

Pauze

Het zal niet gek zijn als Monique het idee heeft dat zij en kleine André niet meer op nummer 1 staan. Want er is minstens één ding dat André liever lijkt te doen dan bij zijn gezin zijn, en dat is feesten. De 25-jarige zorgde daarmee vorig jaar al dat de relatie tussen hem en Monique onder spanning kwam te staan. Toen gingen ze tijdelijk uit elkaar en apart wonen. Uiteindelijk heeft André een pauze genomen van zijn drukke artiestenleven en zich gefocust op het gezin, maar die focus lijkt hij nu weer kwijt te zijn. Ondertussen post Monique op haar Instagram veel filmpjes en foto’s van hun zoontje, maar nooit meer met haar vriend erop…..

https://www.instagram.com/p/B2H6lfZAWI6/

 

Tags

ANDRÉANDRÉ EN MONIQUECRISISDJARNOHUWELIJKKIEZENMONIQUENIKKI PLESSENRELATIERUZIESCHEIDENUIT ELKAARZOON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck