‘André kreeg 800.000 euro voor documentaire’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De langverwachte documentaire van André Hazes is vanaf 20 oktober te zien. Maar liefst twee jaar lang is de zanger gevolgd en op de gevoelige plaat vastgelegd. Maar hoeveel geld heeft André eigenlijk voor de documentaire gekregen? Evert Santegoeds heeft wel een idee. ,,Dat gaat wel richting de acht ton.”

André is twee jaar lang gevolgd door documentairemaker Cheeru Mampaey in een periode die misschien wel de moeilijkste periode uit zijn leven was. ,,Ik ben de strijd aangegaan met mijzelf en heb er alles aan gedaan mijn leven te herpakken”, schrijft André op Instagram. De zanger vindt het ‘heel spannend’ dat zijn documentaire bijna te zien is. ,,Maar kan tegelijkertijd niet wachten om mijn ware verhaal eindelijk met jullie te delen.”

Monique en Sarah

Deze zomer gingen er geruchten rond dat een mogelijk nieuwe verloving tussen André en Monique een onderwerp zou zijn in de documentaire. Maar Monique gaf onlangs in een interview met LINDA aan dat er geen sprake is van een hereniging tussen haar en de zanger.

Ook Sarah van Soelen zou een grote rol spelen in de documentaire, maar na de breuk gaf zij aan niet meer mee te willen werken aan de documentaire. Wat we dan wél allemaal gaan zien blijft nog even geheim.

‘Er wordt gewoon grof geld mee verdiend’

De documentaire bestaat uit vijf afleveringen. ,,Dat is een heel raar aantal”, zegt Evert Santegoeds in Strikt Privé. ,,Het zijn er altijd zes, acht of tien. Ik denk ook dat er materiaal is voor tien, maar dat er zoveel achterhaald is en Sarah van Soelen moet eruit want die dreigt met een advocaat. En dan hou je er maar vijf over.”

Toch zou André er een hoop geld mee hebben verdiend. ,,Er wordt gewoon grof geld mee verdiend, laat dat duidelijk zijn. Het staat niet voor niets niet op RTL 4 maar op Videoland, waar je voor moet betalen om het te kunnen zien”, stelt Evert, die wel een idee heeft hoeveel geld André ermee verdiend heeft. ,,Dat gaat wel richting de acht ton, denk ik.”

Dat André ondanks het niet-optreden binnenloopt, bleek al aan het feit dat hij onlangs een peperdure Porsche Panamera Sport Turismo van ruim twee ton heeft gekocht.

Tags

ANDRÉ HAZESDOCUMENTAIREHAZESMONIQUE WESTENBERGSARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck