André krijgt middelvinger van buurtbewoners

Heeft André nu al ruzie met de buren?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

André Hazes vertelt in een filmpje op zijn Instagram dat hij goed in zijn vel zit. Maar wanneer hij ’s ochtends vroeg naar zijn buren roept, krijgt hij een middelvinger terug…

,,Ik ben gelukkig”, zegt André in het filmpje. ,,Ik voel me gelukkig als ik ’s ochtends wakker word en ik met beide voeten de grond raak en de frisse schone lucht inadem van het prachtige land waar we in wonen.”

Middelvinger

André loopt daarna naar buiten. ,,En ik zeg: ‘goodmorning my neighbors!”’, roept de zanger. Zijn buren zijn er alleen niet zo blij mee. ,,’F*ck you‘, hoor je dan. En dan denk ik: ja, ik ben gelukkig. Ik zit goed in mijn vel.”

Tekst gaat verder onder het filmpje.

Grap

Onlangs haalde André nog een grap uit bij Frans Bauer. Achter de schermen bij Holland Zingt Hazes bracht André een gebakje naar Frans, maar dat bleek hondenvoer te zijn. ,,Ik zag dat jij 21 kilo bent afgevallen, dus ik dacht ik breng een toetje mee. Een cupcake, echt lekker hoor”, zei André tegen Frans, die de cupcake aanpakte.

Frans nam nietsvermoedend een hap van de cupcake. ,,Nee!”, schreeuwde André. ,,Nee, spuug uit. Dat is voor honden!”

Frans spuugde zijn cupcake meteen uit en André begon keihard te lachen. ,,Ik vermoord je”, zei Frans. ,,Dré, echt waar. Ik vermoord je!”

Tags

ANDRE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck