André laat moeder Rachel niet vallen

André blijft zijn moeder trouw
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel vermoed werd dat een verzoening tussen André en Roxeanne dichtbij was, blijkt niets minder waar. André heeft een opvallende aankondiging op Instagram gedeeld, waarin hij duidelijk laat merken dat hij zijn moeder niet laat vallen.

André houdt zich afzijdig in de strijd tussen Roxeanne en Rachel om de Hazes-erfenis. ,,Ik bemoei me er bewust niet mee”, zei André eerder in gesprek met RTL Boulevard. ,,Ik werk voor mijn eigen centjes en daar ben ik hartstikke trots op en ik heb nog nooit aan zoiets gedacht als een erfenis, dus ik wil me daar gewoon echt lekker buiten laten het liefst.”

‘Moeilijke situatie’

Toch zeiden insiders dat ook André vraagtekens heeft bij het verhaal van zijn moeder. ,,Natuurlijk weet hij dat het niet klopt wat zijn moeder heeft uitgehaald”, vertelde een bron in weekblad Privé. ,,André vindt het een moeilijke situatie. Hij heeft niet voor niets gebroken met zijn moeder.”

Contact met Roxeanne

Volgens de bron hebben André en Roxeanne zelfs weer contact met elkaar. ,,De kans is groot dat hij uiteindelijk weer volop achter zijn zus staat.” Wel zou André het moeilijk vinden om zich tegen zijn moeder te keren, vooral omdat ze hem heeft opgevangen toen hij uit de afkickkliniek kwam. ,,In deze periode heeft Rachel dag en nacht voor haar zoon klaargestaan”, aldus de bron.

André kiest Rachel

En dat André zich absoluut niet tegen zijn moeder keert, blijkt uit de aankondiging op zijn Instagram. ,,André is ook volgend jaar bij Holland Zingt Hazes!”, luidt de post van Holland Zingt Hazes, die ook gedeeld wordt door André zelf. Daarmee laat de zanger duidelijk merken dat de speculaties dat hij voor zijn zus zal kiezen, niet waar zijn.

Tags

ANDRÉ HAZESRACHEL HAZESROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck