André laat nieuwe muziek horen: ‘Wordt een kneiter’

André laat een paar seconden horen van zijn nieuwe nummers
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

André Hazes is de afgelopen tijd druk bezig geweest met zijn grote comeback. Afgelopen weekend heeft de zanger laten weten dat hij niet met één nummer, maar met een heel album komt. Op Instagram deelt hij alvast een voorproefje van zijn nieuwe muziek!

Na een heftig jaar is André opnieuw de studio ingedoken om te werken aan zijn grote comeback. ,,Het vuurtje brandt weer”, zo liet de zanger weten op Instagram. Hij is een compleet nieuwe weg ingeslagen en komt binnenkort met een heel album.

‘Niet te beschrijven’

,,We hoopten een eerste singel met elkaar te schrijven, maar wat er elke keer gebeurt in de studio is niet in woorden te beschrijven”, liet André afgelopen weekend weten. ,,Voor het eerst in mijn leven hoor ik geen stemmetje in mijn hoofd die mij wijs probeert te maken dat het liedje wat er gemaakt wordt, ook iets zou moeten zijn wat mijn vader had moeten kunnen zingen.”

André is zo trots op zijn nieuwe muziek dat hij het niet kan laten om zijn volgers een stukje te laten horen. ,,Laat twee seconden van de intro eens horen. Echt twee seconden”, zegt André in Instagram Stories, waarna één van zijn nieuwe nummers te horen is.

Meer nieuwe muziek

,,Het is weer een kneitertje”, reageert André enthousiast. Vervolgens laat hij nóg meer nieuwe muziek horen. Samen met zijn team gaat de zanger helemaal los. ,,Dag 4 is gewoon WEER raak”, schrijft hij trots bij de beelden.

Tags

André HazesHazesVideo

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie