‘André liegt over wc-mysterie’

Door: DitjesenDatjes
21-04-2020

Wat gebeurde er in het wc-hokje op Curaçao? Terwijl Bridget Maasland op hetzelfde eiland zat, doken Monique en André vijftien minuten met elkaar het hokje in. De zanger beweert dat er niets gebeurd is, maar Evert Santegoeds denkt beter te weten.

Samen met zoontje?

Terwijl André met Bridget op vakantie was op Curaçao, verbleef ook Monique daar met een aantal vrienden en met zoontje André. De zanger spendeerde een paar dagen met zijn kind en zo ook met Monique. Maar de twee, die toen al enkele tijd uit elkaar waren, leken wel heel intiem te worden. Weekblad Privé legde Monique en André vast op de gevoelige plaat terwijl ze een toilethokje uitliepen.

André vertelde op Radio 538 dat hun zoontje naar het toilet moest en dat Monique ging helpen en André meeging. Volgens Evert klopt dat niet. ,,Hij is vergeten dat we dat filmpje nog hebben denk ik. Als je dat er toch op naslaat, en we hebben dat toch regelmatig gedaan vandaag: dat kind is in geen velden of wegen te bekennen. Waar hij wel is op dat moment, weet ik niet, maar hij is niet voor dat kind in het toilet”, zegt Evert in Shownieuws. ,,Een kwartier lang. Dat is ongetwijfeld niet omdat zij even niet kon doortrekken. Zij gaat eruit, hij komt eruit en dat is het hele verhaal.”

‘Pot verwijt de ketel’

De 26-jarige zanger benadrukte op de radio afgelopen maandag dat hij nu eindelijk de kans krijgt om de waarheid te vertellen. Het verbaast Evert dan ook dat André deze uitleg gaf over het wc-mysterie. ,, Het is zo raar. Hij zegt dat hij voor één keer de waarheid wil vertellen en dan komt hij met dit verhaal. Het is toch pot verwijt de ketel?”

Meer DenD