André maakt neef belachelijk: ‘Quarantaine doet je goed’

Andre Hazes
Door: Tanja Brouwer
27-03-2020

André en zijn neef Djarno maken elkaar vaak belachelijk en halen graag grappen met elkaar uit. Dat de twee elkaar een tijd niet zullen zien door de maatregelen rondom het coronavirus, zorgt niet dat ze stoppen met elkaar te plagen. Op Instagram post de 26-jarige zanger een foto van zijn neef waar Djarno niet al te knap opstaat.

‘Doet je goed’

De kappers zullen voorlopig dichtblijven en voor Djarno betekent dat, dat zijn standaard kapsel uitgroeit en hij lang haar krijgt. De zanger en hij zijn, omdat ze niet met elkaar kunnen afspreken, met elkaar aan het facetimen. Gelukkig valt er nog genoeg te lachen. ,,Quarantaine doet je goed pikkie”, schrijft André bij een foto waar Djarno opstaat.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Die foto postte hij gisteren aan het begin van de dag, maar Djarno moest daarna nog meer grappen incasseren. Gisteravond was namelijk te zien dat André een foto postte van hem in de sportschool waarop hij twee zware halters tilt. Naast hem staat zijn zoontje, maar André heeft de foto bewerkt en het gezicht van Djarno op het hoofd van zijn zoontje geplakt!

André, die normaal veel op pad is, zit nu noodgedwongen thuis samen met zijn vriendin Monique en zoontje. Zijn boekingen en optredens kunnen niet doorgaan. Gelukkig blijkt uit zijn Instagram dat hij zich de komende tijd wel zal vermaken!

View this post on Instagram

TBT.❤️ @djarnohofland

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

 

Meer DenD