André mist belangrijk moment met zoontje

André mist belangrijk moment met zoontje
Door: Charlotte Wijnen
06-12-2022

André Hazes heeft een belangrijk familiemoment gemist: voor het eerst heeft hij Sinterklaas niet met zijn zoontje gevierd. Wat is er aan de hand? ,,Hij zit in Orlando. Het gaat hoe dan ook niet goed”, meldt Evert Santegoeds.

Monique Westenberg was gisteren druk met het organiseren van een feestelijke pakjesavond. En hoewel André had beloofd er meer voor zijn zoontje te zijn, zou hij gisteren tóch de grote afwezige zijn geweest. Waarom? Volgens Evert Santegoeds is hij niet in Nederland. ,,Ik heb begrepen dat hij in Orlando zit”, vertelt hij in Strikt Privé. ,,En dan weten wij wel in welk hotel. Hij zou na zijn schrijfsessie vorige week opnieuw naar Amerika vertrokken zijn.”

‘Heel erg fout’

Dat André ervoor gekozen heeft Sinterklaas met zijn zoontje te vieren, is bijzonder te noemen: het is nog niet eerder voorgekomen dat André pakjesavond mist. ,,Hoe het met hem gaat, daar lopen de verhalen een beetje over uiteen. Maar dat hij Sinterklaas laat schieten, dat is wel voor het eerst in het bestaan van kleine Dreetje. Want daar heeft hij toch wel uitgebreid bij stilgestaan elk jaar.”

Volgens Evert is André opnieuw naar Amerika vertrokken omdat het niet goed met hem gaat. ,,Het gaat hoe dan ook niet goed met André. Als mensen dachten dat er bij het uitkomen van de docu licht aan het eind van de tunnel was, dan denk ik dat die te vroeg gejuicht hebben. Er zit gewoon iets heel erg fout bij hem en daar moet hij nog steeds aan werken.”

Meer DenD