André Hazes geeft Monique ultiem liefdescadeau

602

Monique Westenberg heeft het ultieme liefdescadeau gekregen van haar vriend. André Hazes had voor haar veertigste verjaardag een ring gekocht!

Trouwen

Het ultieme liefdescadeau ontving Monique op tweede kerstdag, haar verjaardag. “Hij zat verpakt in een klein doosje en toen ik dit aan haar gaf keek ze me een beetje verschrikt aan”, vertelt André aan Story. Helaas voor Monique ging de zanger toch echt niet op zijn knieën. Of ze dat jammer vindt, weet hij eigenlijk niet. “Ik zei: ‘Ik ga niet op mijn knieën. Het is wel een ring, maar ik doe je geen aanzoek. Geen idee of ze opgelucht was. Maar trouwen is nog niet aan de orde.”

Helaas dus voor Monique, die een trouwerij misschien wel zag zitten. Toch denkt André dat het niet nodig is om nu al te trouwen. Volgens hem zijn ze nu heel gelukkig met z’n drietjes, en trouwen zal hun niet nog gelukkiger maken.

Tijd

De ring was niet het enige cadeau wat Monique van haar vriend ontving. Vorig jaar gaf André haar nog een dure auto cadeau, maar dit jaar weet hij beter wat Monique wil. “Weet je wat het is?”, zegt André. “Monique geeft niks om spullen. Dure auto’s zeggen haar niks. Die kan je zo vervangen zegt ze dan. Daar heeft ze ook gelijk in. Een ring vind ik iets anders. Daar zit emotionele waarde aan. Zelf vindt Monique tijd heel kostbaar. Hetafgelopen jaar was voor mij gigantisch druk. Monique gunt me de wereld, maar ze wil ook tijd samen doorbrengen. Dat is de enige wens die Monique heeft. Daarom heb ik haar een reisje naar Las Vegas gegeven.

Hoewel Las Vegas erom bekend staat bijzondere trouwkapellen te hebben, zegt de zanger dat ze écht niet daar in het huwelijksbootje stappen. “Dan was ik wel op haar verjaardag op mijn knieën gegaan.”