André na ruzie vertrokken uit huis Rachel: ‘Ingetrokken bij ouders Anne Rose’

André na ruzie weg bij Rachel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel het voor de kerstdagen nog goed leek te gaan tussen André Hazes en zijn moeder Rachel, zou er na kerst een ruzie zijn ontstaan tussen de twee. Sindsdien zou de auto van André voor de deur bij de ouders van Anne Rose staan…

Vertrokken bij Rachel

Het lijkt dik aan te zijn tussen André Hazes en Anne Rose. Hij was nog maar net terug uit Las Vegas maar heeft daarna direct zijn koffers weer gepakt om samen met zijn nieuwe liefde te genieten in het Spaanse Marbella. Daar heeft het stel samen Oud en Nieuw gevierd en vervolgens zouden ze doorreizen naar Italië.

Eerder zouden André en Anne Rose van plan zijn om naar Londen te gaan, maar vanwege de strengere coronaregels hebben ze hun plannen gewijzigd, zo meldde Yvonne Coldeweijer.

En bij alleen een tripje zou het niet blijven. Coldeweijer meldde al dat Anne Rose momenteel nog bij haar ouders woont, maar dat het stel nu al plannen heeft om te gaan samenwonen. En deze plannen lijken nog sneller te gaan dan verwacht, want André zou na een ruzie vertrokken zijn uit het huis van Rachel.

Nu al samenwonen?

,,Er schijnt een ruzie te zijn ontstaan na kerst en voor het vertrek naar Marbella tussen André en Rachel”, zo meldt showbizzkanaal RealityFbi op Instagram.

Waar de ruzie over ging blijft onduidelijk. André zou met ruzie zijn vertrokken naar Spanje en daarmee lijkt het erop dat het stel na hun tripje al onder één dak gaan wonen. ,,Sindsdien staat André zijn auto voor de deur bij de ouders van Anne Rose”, aldus RealityFbi.

Tags

ANDRÉ HAZESANNE ROSEHAZESHAZES FAMILIENIEUWE LIEFDERACHEL HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck