André op één knie voor Monique

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

2019 wordt het jaar van Monique Westenberg. Dat zegt André Hazes in een interview met weekblad Privé. 2018 was het jaar waarin de relatie van de zanger en zijn vriendin op de klippen liep, ze een tijd niet meer samenwoonden, en uiteindelijk toch weer bij elkaar kwamen. Al deze gebeurtenissen hebben ervoor gezorgd dat André ‘zijn’ Monique nog meer is gaan waarderen.

Amerika

,,Ze heeft het niet makkelijk met mij gehad”, vertelt André aan Privé. ,,2019 gaat het jaar van Monique worden, dat heeft ze verdiend.” De zanger wil zijn vrouw verwennen door eindelijk die verlovingsring, en misschien zelfs een trouwring om haar vinger te schuiven. ,,Monique zal echt mevrouw Hazes gaan heten. Volgend jaar ga ik haar vragen. Dan bepalen we samen of we nog in 2019 gaan trouwen of het jaar daarop en hoe we dat willen doen.” Hoewel de vraag of ze wil trouwen nog helemaal niet gesteld is, praten ze soms al wel over hoe hun droombruiloft. ,,We zijn onlangs in Amerika geweest op vakantie en het is ook wel erg leuk om daar te trouwen. Of iets kleinschaligs op een strand ergens in Europa. Aan de andere kant wil ik ook een knalfuif geven, waar vijftienhonderd man komen. Er is nog genoeg stof tot nadenken.”

Na dit bewogen jaar weet André zeker dat Monique zijn grote liefde is. ,,Stel dat Moon en ik nu uit elkaar zouden gaan. Ik word opnieuw verliefd, maar dan zal ik altijd de vraag in mijn achterhoofd houden: Waarom ben je met mij? Monique viel echt op mij als persoon.”

Tags

AANZOEKANDRÉ HAZESMONIQUE WESTENBERGRINGTEN HUWELIJKTROUWENVERLOVINGVRAGEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck