André op zoek naar eigen woonplek? ‘Nieuw project’

André is op zoek naar eigen stek
Door: Charlotte Wijnen
28-06-2022

André Hazes woont al een lange tijd bij zijn moeder Rachel in Mijdrecht. Toch lijkt het erop dat hij binnenkort weer een eigen woonplek heeft. ,,Nieuw project”, schrijft een meubelbedrijf bij een foto van André.

André woont sinds eind vorig jaar weer thuis bij zijn moeder. Daar wordt hij helemaal in de watten gelegd. ,,Het gaat iedere dag een beetje beter met hem. Hij woont bij mij thuis en wordt heel hard verwend”, vertelde Rachel eerder in gesprek met Het Laatste Nieuws. ,,Vitamientjes, moederliefde en heel veel rust. Die vindt hij thuis.”

Nieuwe meubels shoppen?

En hoewel André de afgelopen tijd meerdere keren ‘vermagerd’ gezien werd, lijken de kookkunsten van Rachel geholpen te hebben. Op een foto die meubelbedrijf Puuur Interiors deelt op Instagram, ziet de zanger er weer kerngezond uit.

,,Nieuw project”, schrijft het bedrijf bij een foto met André en zijn neef Djarno. Op de achtergrond is een grote verhuiswagen te zien waar meubels in vervoerd worden. Zou André aan het shoppen zijn geslagen voor nieuwe meubels?

Sarah heeft dezelfde meubels

Het toeval bestaat dat het appartement van Sarah van Soelen, die ze destijds samen heeft gekocht met André, vol staat met meubels van Puuur Interiors. Vermoedelijk heeft André dus al eerder zijn oog laten vallen op het bedrijf.

Meer DenD