André openhartig over hereniging met moeder

Door: Tanja Brouwer
28-11-2018

Lange tijd hadden André Hazes en zijn moeder Rachel geen contact, tot vorig jaar kerst. Toen zaten ze samen met andere familieleden in een restaurant. Er werd beweerd dat Monique, de vriendin van André, zonder medeweten van André Rachel had uitgenodigd. Maar nu vertelt de jonge zanger een ander verhaal.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Tante

Tegen het blad Wendy, van Wendy van Dijk, zegt André het volgende: ,,Mijn moeder woonde bij mijn tante in huis. Op een avond wilde ik nog even langs bij mijn neefje, een peukie doen, en ik kom dus bij mijn tante binnen: ligt daar in enen mijn moeder op de bank te slapen, in de huiskamer. Zij werd wakker en schrok zich natuurlijk kapot.” André vertelt daarna dat ze allebei moesten huilen, en uren met elkaar gepraat hebben.

De twee hadden elkaar dus al gezien voordat ze op kerstavond met elkaar aan tafel zaten!

Kinderen

Tussen André en zijn zus Roxeanne is de band nog niet hersteld. Vooral Roxeanne vindt dat jammer, en zij heeft lang voor een hereniging opengestaan. De zanger heeft daar geen behoefte aan. Zelfs nu ook Roxeanne moeder is, wil hij geen ontmoeting regelen. De neefjes André jr. en Fender hebben elkaar nog nooit ontmoet.

Meer DenD