André openhartig over relatie met Bridget

Bridget Andre
Door: Lies Jansen
29-07-2020

André Hazes heeft een heftige periode achter de rug. Zijn relatie met Bridget lag enorm onder een vergrootglas. Nu hij weer gelukkig is bij Monique geeft hij toe dat zijn relatie met Bridget niet juist was. In een exclusief verhaal in Privé vertelt de zanger dat hij en Bridget een ‘slechte combinatie’ waren.

Blij met Bridget-periode

André is gelukkig met zijn gezonde levensstijl en de verzoening met Monique. ,,Ik heb gewoon iemand nodig zoals Monique, die mij remt”, laat de zanger weten. Toch is hij blij met zijn periode met Bridget. ,,Ik heb er geen spijt van. Deze periode is nodig geweest om tot het besef te komen wat ik thuis in handen had. (…) Ook Monique is dankbaar voor de situatie, omdat ik hierdoor wakker werd geschud en terug op het pad kwam.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Mensen dachten dat André vreemdging

Helemaal blij met de Bridget-periode is André niet. Hij zegt vooral een naar gevoel te hebben gehad over het feit dat mensen dachten dat de zanger vreemdging. Wanneer mensen hem en Bridget nakeken had André het gevoel dat iedereen dacht: ‘Jij hebt je gezin in de steek gelaten voor een andere vrouw.’ Volgens André was dit absoluut niet het geval. Hij was weg bij het gezin, toen de relatie met Bridget begon.

Bridget en André slechte combinatie

Volgens André heeft Bridget ook iemand nodig die haar afremt. ,,Wij met z’n tweeën bij elkaar, is een heel slechte combinatie geweest.” 

‘Geïsoleerd geraakt’

,,Door alles wat ik deed was ik geïsoleerd geraakt”, vertelt André over de heftige periode, waarin hij behoorlijk van het padje was. ,,Zelf merk je dat niet heel erg”, maakt hij duidelijk. De 26-jarige zanger vertelt toentertijd niet eens de puf te hebben gehad, om met Monique en zoontje Dré mee te gaan naar de kinderboerderij. 

Ook geeft de zanger toe drugs te hebben gebruikt. Maar hij maakt duidelijk: ,,Ik was geen Gordon.” André noemde zijn gebruik niet zorgwekkend en maakt duidelijk absoluut niet verslaafd te zijn. 

Meer DenD