André over appje: ‘Ik dacht dat ik het goed deed’

Andre Hazes
Door: Tanja Brouwer
14-11-2019

André Hazes was zich van geen kwaad bewust toen hij afgelopen weekend een appje stuurde naar Monique. Hij schreef dat hij verliefd was geworden op Bridget Maasland. De zanger vertelt aan Shownieuws dat hij het netjes vond van zichzelf dat hij een appje stuurde.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Netjes

Veel mensen zijn het erover eens dat je slecht nieuws niet via een appje of sms’je vertelt. Toch denkt de 25-jarige André Hazes dat hij het niet beter had kunnen doen. Dat vertelt hij aan Shownieuws: ,,Ik was het weekend in België, aan het werk”, vertelt André. Daar had hij telefonisch contact met Bridget en dat wilde hij graag tegen Monique, met wie hij al een tijdje niet meer samen was, vertellen. ,,Ik vind dat gewoon netjes om tegen de moeder van m’n kind te vertellen. Dat bedoelde ik allemaal goed. Ik had het ook niet kunnen doen.”  Hij is dan ook verbaasd dat de reacties zo negatief zijn. ,,Ik dacht dat ik het allemaal heel goed had gedaan.”

De reden dat André het aan Monique vertelde is omdat hij bang was dat het anders uit zou uitkomen en omdat hij graag samen met Bridget over straat wil. Het is duidelijk dat André stapelverliefd is op de 20 jaar oudere vrouw. ,,Ze is echt een van de tofste wijven die ik ooit heb ontmoet, maar dat had ik ook wel verwacht. We zijn een beetje hetzelfde.”

Meer DenD