‘André pakte Monique vol op haar mond’

Vol op mond
Door: Tanja Brouwer
18-02-2020

Steeds meer ooggetuigen melden dat de liefde tussen Monique en André Hazes op Curaçao weer is opgelaaid. Een bron vertelt aan Privé dat de twee niet van elkaar af konden blijven!

‘Even met mijn ogen knipperen’

,,Ik moest eerst even met mijn ogen knipperen of ik het allemaal wel goed zag. André was eerst de hele middag met zijn zoontje aan het spelen in het zwembad. Het is geweldig om te zien hoe zij met elkaar omgaan”, zegt de bron tegen het weekblad. De twee zorgen ervoor dat ze allebei betrokken blijven bij de opvoeding van kleine André. Maar tijdens hun gezinsdag zochten ze ook elkaar veel op.

Pure passie?

,,Na het middagje zwemmen had ik verwacht dat hij weg zou gaan, maar ze gingen samen nog wat drinken in het barretje. Het werd een heel gezellige boel… Zelfs zo gezellig dat André zijn ex opeens vol op de mond kuste! Hij pakte haar helemaal vast, dat was pure passie.” Ondertussen zat Bridget enkele kilometers verderop af te wachten tot ze haar vriend weer in de armen kon sluiten. Als de blondine André kon zien én horen was ze niet blij geweest. ,,Ze zeiden ze dat ze het altijd zo fijn hebben gehad met elkaar. Het leek net of er weer iets moois opbloeide. Dat gevoel werd later gevoed toen André ineens op zijn knieën ging op het strand. Hij pakte de hand van Monique en kuste deze.”

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen