André reageert op soulmate Monique

Monique Westenberg
Door: DitjesenDatjes
25-11-2019

Monique Westenberg is sinds enkele weken alleenstaande moeder. Gelukkig hoeft ze zich niet alleen te voelen, want op Instagram laat ze weten dat ze een soulmate heeft en dat die persoon alles is wat ze nodig heeft.

Hartjes

Het gaat over haar oma Corrie, die bij kijkers van de real life soaps van André Hazes al bekend is. Op Instagram schrijft Monique bij een foto van haar zoontje en oma Corrie: ,,Zij maakt mij compleet, hoe ze mij kent. Goed of fout. Het is zo duidelijk dat zij alles is wat ik nodig heb.”

André Hazes reageert met twee hartjes op de post, wat hem kritiek oplevert. Een aantal mensen hebben negatief gereageerd op de twee hartjes. Zij vinden het belachelijk dat de 25-jarige zanger dat durft te schrijven onder een post van de vrouw die hij verlaten heeft. Toch zijn er een aantal volgers die wél snappen waarom André twee hartjes plaatste: ,,Dit is de liefde die hij voelt voor oma Corry en zijn zoon”, schrijft iemand. ,,Hij houdt ook van die vrouw en zijn zoontje. Dat hij en Mo uit elkaar zijn betekent niet dat hij ineens niet meer van iemand kan houden”, laat een ander weten.

Terwijl Monique afgelopen weekend steun zocht bij haar oma en zorgde voor haar zoontje, is André samen met zijn neef Djarno in New York.

 

 

Meer DenD