André reageert woest op cover Privé

Andre Hazes
Door: Tanja Brouwer
15-11-2019

Op de cover van weekblad Privé prijkte woensdag een foto van het driejarige zoontje van André Hazes. Hoofdredacteur Evert Santegoeds liet eerder deze week weten dat hij vindt dat dat moet kunnen. André reageert nu woedend op de cover.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Schofterig

,,Ik vind het schofterig”, zegt de 25-jarige in de ochtendshow van Frank Dane op Radio 538. Zo boos dat André er zelfs over nadenkt om officiële stappen te nemen. ,,Het kan gewoon niet zomaar. Dan zet je mij op een boekje, hoe ik er ook uitziet het boeit me niets. Maar dat kind…..”, zegt André. Frank laat weten te begrijpen dat André boos is over de cover.

Evert vond echter dat de cover prima kon. Vooral omdat André en Monique vaak zelf foto’s plaatsen van het jongetje en hem dus niet uit de media houden. ,, Nicolette van Dam is bijvoorbeeld consequent in het afbeelden van haar kinderen: altijd met de rug, altijd onherkenbaar of met de hand voor de ogen. Je ziet nooit hun gezichtjes. Dan doe je het niet. Maar destijds bij Sylvie Meis en nu bij de familie Hazes: die zijn er zelf nooit terughoudend mee geweest”, zei hij tegen Wilfred Genee op Radio Veronica.

Hel

Sinds bekend is dat André en Monique uit elkaar zijn, wordt er volop geschreven over de zanger en zijn nieuwe liefde Bridget Maasland. Hoewel de twee nog aan het daten zijn en André benadrukt dat hij en Monique al een tijd uit elkaar zijn, denken veel mensen dat hij is vreemdgegaan. De zanger noemde de afgelopen week een ‘hel’.

Meer DenD