‘André ruilt Monique in voor dame in sportschool’

André af en toe weg met sportschooldame
Door: Charlotte Wijnen
10-06-2022

De liefdesrelatie tussen André en Monique is binnen een paar weken als sneeuw voor de zon verdwenen. André, die erom bekend staat van de ene relatie naar de andere te vliegen, zou inmiddels geen interesse meer hebben in Monique. Sterker nog: hij zou zijn oog al op een ander hebben laten vallen…

Sinds André en Monique terug zijn gekomen uit Amerika zou de liefde alweer verdwenen zijn. Althans, van André zijn kant. Monique zou het waarschijnlijk nog wel zien zitten, maar André is zijn interesse alweer kwijt.

Vakantieliefde

,,Van alle kanten krijg ik te horen dat het tussen André en Monique toch echt bij een vakantieliefde is gebleven”, aldus Yvonne Coldeweijer op Instagram. ,,André heeft op dit moment even geen interesse meer in een liefdesrelatie met Monique.”

Volgens Coldeweijer is het begonnen met het uitlekken van de intieme foto’s. André zou hebben gedacht dat Monique hierachter zat en nam afstand. Maar er zou ook nog iets anders spelen.

Monique alwéér ingeruild?

Om zijn hoofd leeg te maken zou André steeds vaker te vinden zijn in de sportschool. Hij is keihard aan het werken om weer een afgetraind lijf te krijgen. ,,Eerder oogde André nogal ‘dunnetjes’ op foto’s die destijds rondgingen en dat is ook bij André aangekomen. Bronnen beweren dat dat ook een omkeerpunt is geweest om gezonder te gaan leven”, meldt showbizzkanaal RealityFbi.

Tijdens het trainen zou zijn oog zijn gevallen op een andere dame. ,,In de sportschool schijnt André al vaker met dezelfde dame een trainingssessie af te leggen en dan zijn Diego en Djarno hem kwijt”, aldus het kanaal. Heeft André Monique nu alweer ingeruild voor een ander?

Meer DenD