André, Sarah én Monique tegelijkertijd op Ibiza?

Monique, Sarah en André samen op Ibiza
Door: Charlotte Wijnen
19-08-2021

André Hazes en zijn vriendin Sarah van Soelen zijn weer terug op Ibiza. Maar volgens geruchten is óók Monique momenteel te vinden op het eiland…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Allemaal op Ibiza

André en Sarah hebben voor de zoveelste keer het vliegtuig gepakt naar Ibiza. Wederom verblijven ze in het Oku Hotel, dat zeer geliefd is onder BN’ers. Maar nu blijkt dat ook Monique met kleine Dré naar het eiland afgereisd is.

,,We hebben vernomen dat Monique naar Ibiza gaat met kleine André en dat André en Sarah ook naar Ibiza gaan terwijl ze eerst ergens anders heen zouden gaan”, meldt showbizzkanaal Juicechannel.

‘Tegenslag’

Monique heeft nog niets over haar tripje naar Ibiza geplaatst, maar door een bijzondere post van Sarah lijkt het erop dat de geruchten waar zijn. In haar Instagram Stories deelt ze een fortunecookie dat gaat over ‘een tegenslag onder ogen komen’. Hint Sarah hier op Monique die ook op Ibiza verblijft?

Al eerder tegelijk op Ibiza

Het is niet de eerste keer dat het stel tegelijkertijd op het eiland verblijft. Een paar weken geleden was dit ook al het geval. Kleine Dré was met Monique mee, maar vermoedelijk heeft André zijn zoontje toen niet gezien. Dit omdat Monique niet wil dat Sarah haar zoontje ontmoet. Ook zou de band tussen Monique en André erg bekoeld zijn waardoor hij kleine Dré bijna niet meer ziet.

Rachel Hazes uitte gisteren in weekblad Story nog haar ongenoegen over Monique. De vakanties van Monique worden namelijk nog steeds betaald door André. ,,Hij betaalt tot op heden nog steeds alle uitjes, alle vakanties en alle huishoudelijke kosten, tot aan de werkster toe”, klaagde Rachel. ,,André krijgt de hele dag door tikkies gestuurd, voor alles wat hij dan weer moet betalen!”

Meer DenD