André schakelt hulp in om relatie te redden

Het lijkt weer koek en ei te zijn tussen Monique en André. Enkele weken geleden bevestigde de zanger nog dat ze momenteel in een relatiecrisis zitten, maar blijkbaar is de liefde weer helemaal opgebloeid tijdens de vakantie op Bonaire. Dat blijken ze niet enkel aan zichzelf te danken, maar ook aan een coach.

Pauze

Aan weekblad Privé vertelt André namelijk dat hij een coach heeft ingeschakeld. Diegene helpt hem om zijn relatie, gezinsleven en carrière met elkaar te combineren, want daar heeft de vijfentwintigjarige soms moeite mee. Dat bleek al eerder. Vorig jaar moest André van de dokter een verplichte pauze nemen, zodat hij kon uitrusten maar ook zodat hij tijd kon besteden aan zijn vriendin en zijn zoontje André. Dit jaar blijkt hij opnieuw dezelfde fout te hebben gemaakt.

Dat de zanger weer helemaal betrokken is bij zijn gezin blijkt wel door een recente aankoop van hem en Monique. Het stel heeft namelijk tijdens hun vakantie een hond gekocht! Het dier heeft de naam Frankie en komt over enkele weken naar Nederland met het vliegtuig. Het is nog wel de vraag bij wie Frankie gaat wonen, want André en Monique wonen (tijdelijk) niet meer samen. Of zullen ze na een liefdevolle vakantie snel weer in een bed slapen?