André smeekt band: ‘Laat me niet in de steek’

Door: DitjesenDatjes
18-10-2019

Zonder zijn band zou André Hazes nooit zo populair zijn als dat hij nu is. Dat beseft hij zich heel goed. Zo goed, dat hij zijn bandleden regelmatig smeekt om bij hem te blijven.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Samenwerken

,,Als ik mijn band ooit kwijtraak, ga ik kapot”, zegt André tegen BuzzE. ,,Na afloop van een concert drinken we vaak nog een biertje. Dan smeek ik ze: laat me niet in de steek, ik haal mijn plezier echt uit jullie” De komende dagen heeft hij zijn band meer nodig dan ooit, want hij staat vanaf vanavond drie dagen achter elkaar in een vol Ahoy. Ontzettend belangrijk dus dat niet alleen de zanger zelf maar ook zijn bandleden de sterren van de hemel spelen en samenwerken. ,,We hoeven elkaar alleen maar aan te kijken of één vingerbeweging te maken en ze snappen precies wat ik bedoel.”

Verschillend

De leden van de band zijn al een tijd samen en kennen elkaar inmiddels door en door. Want niet alleen staan ze samen op het podium, ook maken ze mooie reizen en zijn dus vaak meerdere dagen achter elkaar bij elkaar. Ruzie maken gebeurt bijna niet, maar erg verschillend zijn ze wel. ,,Iedereen is zo anders, en dat is maar goed ook. Twaalf keer André Hazes in je band is twee weken leuk, maar dan is het klaar. We maken elkaar gek én we houden elkaar nuchter.”

Meer DenD