André terug bij Monique

André en Monique zijn weer bij elkaar
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het is de vraag die heel Nederland bezig lijkt te houden: zijn André Hazes en Monique Westenberg opnieuw samen? Een foto die Monique deelt op haar Instagram zorgt voor een hoop verwarring. Want zit André nou weer gewoon bij haar op de bank?

Op het Instagram-account van Monique is een hoop verwarring ontstaan, nadat zij een foto van André deelde. Op de foto ligt André op de bank met een tijdschrift voor zijn gezicht. ,,Mijn kleine Avenger! Hij wilde graag een eigen bankje in zijn kamer waar hij lekker op kan ‘chillen”’, schrijft ze bij de foto.

‘Dit is toch gewoon André senior?’

Maar velen valt het direct op dat het eerder lijkt alsof André Hazes op de bank ligt. ,,Ik zie dat hij ook gelijk achttien is geworden”, reageert Erik Zwennes, de vriend van Roxeanne Hazes. ,,Volgens de meesten is hij 27”, antwoordt Monique.

Haar volgers denken namelijk dat het niet kleine Dré is die op de bank ligt, maar André Hazes die net doet alsof hij zijn zoontje is. ,,Leuke foto van z’n papa op de kleine man z’n bankje”, zo reageert een volger. ,,Dit is toch gewoon André senior?”, vraagt een andere volger zich af.

Vervolgens ontstaat er een hele discussie onder het bericht. Hoewel de ene volger het heeft over te grote voeten voor kleine André, vindt de ander weer dat de persoon op de foto toch echt de handen van een kind heeft.

Tags

André Hazesandre moniqueDre hazesDre Hazes JuniorHazesMonique Westenberg

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie