André van Duin maakt vreemde grap over Heel Holland Bakt-Pien: ‘Eikel’

André van Duin maakt vreemde grap over HHB Pien
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De Heel Holland Bakt-deelneemster Pien noemt een nummer van André van Duin slecht, en dat wordt niet door hem gewaardeerd. Hij maakt daarom een wel heel vreemde grap over de 25-jarige…

De nieuwe aflevering van Heel Holland Bakt wordt uitgezonden terwijl het zuiden van het land volop carnaval viert. En daar heeft het programma dan ook iets op bedacht: de aflevering staat volledig in het teken van carnaval.

‘Zo slecht’

De Heel Holland Bakt-deelnemers gaan aan de slag met Brabantse worstenbroodjes en Limburgse nonnevotten. En terwijl de deelnemers druk bezig zijn met het maken van hun creaties, wordt het nummer Er staat een paard in de gang van André van Duin afgespeeld. Pien vindt het helemaal niks. ,,Die muziek… Zo slecht!”, roept ze uit. ,,Kan ik dat zeggen? Ja, ik vind het geen mooie muziek. Maar het is wel heel gezellig.”

Grap

André van Duin, die de voice-over in het programma verzorgt, kan de mening van Pien niet waarderen. ,,Je hoeft ook geen eikel te zijn om aan een boom te hangen, niet waar?”, grapt André.

Dubbelzinnige opmerking

In de laatste opdracht moeten de deelnemers een polonaise maken, een soort schuimtaart dat bestaat uit meerdere, op elkaar gestapelde, lagen. Wanneer Pien haar meringue voorbereidt, maakt ze een dubbelzinnige opmerking waar de kijkers niet over uitgepraat raken. ,,Als hij straks niet stijf is, kan je niet spuiten”, zegt ze heel serieus. ,,Mijn puberbrein gaat weer los hoor”, gniffelt een kijker op X. En een andere kijker schrijft: ,,Hoorde ik dat nou goed?”

Tags

ANDRÉ VAN DUIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck