André van Duin mist memo Heel Holland Bakt

Door: DitjesenDatjes
27-11-2018

Het komende seizoen van Heel Holland Bakt wordt een bijzonder seizoen. Normaal zijn de opnames in de zomer, maar dit keer zijn de opnames verschoven naar de herfst en de winter.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Zomer

In de nieuwe trailer is te zien dat presentator André van Duin in een golfkarretje naar de tent toe rijdt waar ieder seizoen de deelnemers al hun creaties bakken. Maar er is niemand in de tent!
,,Waar is iedereen?”, vraagt André zich hardop af. ,,Hoe kan dat nou? Is daar iemand? Robèrt? Janny?” Vervolgens belt hij de twee juryleden op.

Janny komt in beeld in een fel roze jurkje, heerlijk liggend op een stoel bij het zwembad. Er staat een cocktail op het tafeltje naast haar. ,,Heb jij de memo niet gekregen?”, vraagt Janny zich af. Ook Robèrt weet dat de opnames niet in de zomer plaatsvinden. ,,Heerlijk hé, dat we de zomer een keer overslaan!”, zegt de bakker tegen André. ,,De zomer een keertje overslaan? Heel Holland Bakt in de winter? Daar heb ik nou nog nooit van gehoord. Ik ben de presentator. De presentator bel je toch als eerste!”, raast André door.

Hitte

Gelukkig is het maar een trailer en is André niet echt boos, maar de opnames vinden wel écht in de herfst en de winter plaats. Tijdens vorige seizoenen hadden de kandidaten het soms enorm warm in de tent, en was de hitte lastig omdat chocola smolt, en fondant zacht werd. Dat het kouder is, is dus misschien wel een voordeel, mits het natuurlijk niet té koud wordt.

De eerste aflevering is te zien op zondag 9 december.

 

Meer DenD